Družinska firma HAN je družba z omejeno odgovornostjo in s 18 letno tradicijo na področju trgovine in gostinstva. Direktor podjetja je Darko Plohl, trgovino pa vodi Milena Plohl. Lastnika podjetja sta pa Rado in Slavica Plohl.

spic_foto

Meseca septembra leta 1993, smo se v krogu družine odločili, da smo ustanovili firmo in pričeli z gradnjo poslovnega objekta v velikosti cca 300 m2. V dobrih 6. mesecih je ob lokalni cesti Ptuj-Borl, zrasla zgradba namenjena trgovinski in gostinski dejavnosti. Aprila 1994 je sledila svečana otvoritev trgovine in bara v sklopu naše firme. Začetki niso bili rožnati, predvsem za lastnika firme Rada in Slavico Plohl.

Kot prekaljeni trgovec z dolgoletnimi izkušnjami ( 33 let Mercatorja ), pa se takratni direktor Rado Plohl ni vdal in podjetje je začelo rasti in poslovati z dobrimi uspehi. Naš stari rek je še vedno, da je » KUPEC KRALJ« in ga je treba kot takega tudi spoštovati.

V letu 1997 pa smo sprejeli sklep, da se »oženimo« s priznano trgovsko verigo TUŠ iz Celja. Še danes smo veseli, da skupaj dosegamo še boljše poslovne rezultate in s tem so naši kupci še bolj zadovoljni. Tušev slogan: VEDNO BOLJŠI, pa nas je privedel tudi do lastnega slogana: ČE JE MALA PLAČA, SE V ŠPIC MARKETU KUPOVATI SPLAČA!!!

In še za konec, če vas pot zanese v smeri gradu BORL ali mejnega prehoda ZAVRČ vas vabimo da nas obiščete in se sami prepričate o naši ponudbi.